Vueling inicia la recuperació de vols des dels aeroports valencians

Dijous que ve es restablirà el vol entre Alacant i Mallorca i l’1 de juliol entre València i Mallorca

Avió de la companyia Vueling en una imatge d'arxiu
Avió de la companyia Vueling en una imatge d'arxiu / Europa Press

La companyia aèria Vueling inicia la recuperació i ampliació de les seues rutes des de i cap als aeroports de la Comunitat Valenciana a partir del pròxim dijous 25 de juny, amb el restabliment del vol entre Alacant i Mallorca.

La firma rellança així la seua operativa, després de tres mesos de restriccions en el sector aeri, a causa de la crisi del coronavirus i el decret d’estat d’alarma.

L’aeroport d’Alacant-Elx té previst oferir 11 rutes els mesos de juny i juliol, tant a destinacions nacionals com internacionals. A més de connexió amb Mallorca, l’1 de juliol es recuperaran els vols a Bilbao i a Eivissa, el dia 2; a Menorca, el 3; a Tenerife Nord, el 4; a París-Orly, el 7 i a Alger, el 13. El servei a Orà i Cardiff es reprendrà a partir del dia 16 i a Brussel·les, el 19. Aquestes 10 rutes se sumaran a la de Barcelona, que operava puntualment durant el confinament.

A València, la companyia posarà en marxa el seu programa d’estiu 2020 a partir de l’1 de juliol amb la connexió amb Mallorca. En dies posteriors es reprendran els vols a Bilbao, Eivissa i Lanzarote (2 de juliol), Tenerife i Gran Canària (3 de juliol), Menorca (6 de juliol), París-Orly (12 de juliol) i Roma-Fiumicino (16 de juliol). D’aquesta manera, la capital valenciana tindrà al juliol nou destinacions directes operades per Vueling.

Aquest dilluns la companyia llançarà una promoció especial (només disponible entre els dies 22 i 24 de juny) amb preus a partir de 9,99€ per a volar a la majoria de destinacions entre el 15 de juliol i el 31 d’octubre.

També et pot interessar

stats