Vora 59.000 alumnes valencians reben el segon val-beca menjador

Amb aquest sistema les famílies dels menors podran adquirir aliments bàsics en la cadena de supermercats Consum.

Vora 59.000 alumnes valencians reben el segon val-beca menjador
Vora 59.000 alumnes valencians reben el segon val-beca menjador

La Conselleria d'Educació envia aquest dijous, via SMS, el segon val-beca menjador quinzenal als telèfons mòbils de les famílies de vora 59.000 alumnes. Aquest és el sistema que s’ha habilitat durant el tancament dels centres escolars per la pandèmia de la Covid-19.

Les famílies tindran fins al 6 de maig per a canviar-lo i, amb això, s'assegura que tot l'alumnat que té el 100% de la beca menjador per motius de renda, per estar escolaritzat en col·legis d'educació especial o per ser víctima de violència de gènere, reba el val per a adquirir aliments bàsics en la cadena de supermercats Consum.

La dinàmica per a fer efectiu el segon val-beca menjador és la mateixa que en el primer, però amb més facilitats per a les famílies beneficiàries, ja que s'han ampliat les possibilitats de verificació mitjançant el número d'identificació de l'alumnat (NIA).

El NIA és un número únic per a cada alumne/a i es pot trobar fàcilment en el butlletí de notes de cada fill/a. En cas que no el localitzen, les famílies poden aconseguir-lo posant-se en contacte telefònic o per correu amb l'equip directiu del seu centre educatiu o amb el tutor o tutora dels seus fills i filles.

La Conselleria recorda que les famílies "en cap cas" han d'anar a arreplegar el val als establiments de la cadena dels supermercats Consum/Charter.

També et pot interessar

stats