VIDEO | La pandèmia fa que es dispare la venda de jocs de taula

La patronal preveu que les vendes pujaran un 20% aquest Nadal.

VIDEO | La pandèmia fa que es dispare la venda de jocs de taula

El sector dels jocs de taula preveu incrementar un 20% les vendes en esta campanya de Nadal. La patronal ha destacat que la pandèmia ha fet que els consumidors aposten per aquest tipus de jocs.

Maite Francés, directora general de Màrqueting de l'Associació Espanyola de Fabricants de Joguets ha explicat en declaracions a À Punt que el confinament ha contribuït al fet que els consumidors redescobrisquen els jocs de taula i en valoren les bondats.

Per la seua part, Sandra Gómez, directora general de l'empresa Ludilo, ha destacat que "en cas que ens tornaren a confinar, les vendes dels jocs de taula superarien de bon tros el 20%", percentatge amb què preveuen tancar la campanya de Nadal. Segons Gómez, els jocs de taula han conquistat nous consumidors que volen passar més temps en família.

Entre els productes estrela per a aquest Nadal destaca Batalla de genis, premiat per l'Associació Espanyola de Fabricants de Joguets. El sector espera esgotar les existències d'aquest joc a finals d'aquest mes de novembre.

El principal client és el mercat estatal, que utilitza cada vegada més les plataformes en línia per a fer les comandes.

També et pot interessar

stats