La valenciana Alicia Sánchez: "Estic molt contenta de rebre la vacuna anti-Covid"

Sánchez viu a Escòcia, treballa en una residència de majors i passarà Nadal sola a Glasgow.

La valenciana Alicia Sánchez: "Estic molt contenta de rebre la vacuna anti-Covid"

Alicia Sánchez, de 46 anys, ha rebut aquest dissabte a Escòcia la vacuna de Pfizer de la Covid-19 i s'uneix a la llista dels primers valencians que ja han sigut immunitzats contra el virus.

La jove s'ha posat en contacte amb À Punt Mèdia per a contar com ha sigut l'experiència. Després de vacunar-se, la seua sensació és de tranquil·litat i alegria. "Estic molt contenta de rebre la vacuna", ha afirmat. Entre les indicacions que li ha fet el personal mèdic és que no es quede embarassada fins que no passen dos mesos.

A més, ha rebut moltíssima informació per a estar atenta a possibles reaccions o efectes secundaris, com ara cansament o dolor de braç.

Sánchez viu a la ciutat escocesa de Glasgow des de fa un any i mig ha explicat que allí la vacunació va començar la setmana passada.

La valenciana treballa en una residència de majors, és a dir, viu cada dia la pandèmia en primera persona. Hi treballa com a auxiliar de cuina i va començar a treballar-hi en plena pandèmia a l'abril de 2020.

En declaracions a À Punt Notícies, Sánchez ha dit que troba a faltar la família i, sobretot, la seua àvia, que té 96 anys. Per a tindre contacte amb els seus fa moltes videotelefonades. Per Nadal estarà sola. No vindrà a Espanya, perquè "és molt car" i a banda, després de tornar, cal estar deu dies de quarantena. Entre les reflexions que fa, diu que quan se'n va anar de València no hi havia pandèmia i que ara tot ha canviat i no sap què es trobarà en tornar-hi.

Durant el confinament, Alicia va viure moment durs, tot i que, segons diu, a Escòcia les mesures no són tan estrictes com a Espanya. No ha passat la Covid i cada setmana li fan la una PCR per a comprovar si se n'ha contagiat.

També et pot interessar