La vacunació de les persones entre vint i trenta anys arrancarà la segona setmana d'agost

Així ho ha anunciat aquest dijous Ana Barceló, que també ha reiterat la necessitat de respectar les mesures sanitàries

Un grup de joves pel carrer
Un grup de joves pel carrer / À Punt NTC

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha anunciat aquest dijous que la vacunació de les persones que tenen entre vint i trenta anys començarà la segona setmana d’agost. 

Barceló ha explicat que se seguirà vacunant en orde per grups d’edat i, per tant, la previsió és començar amb les persones d’entre vint i trenta anys la segona setmana d’agost. Després, i en funció de la quantitat de dosis de vacuna que arriben, si és possible s’avançarà la vacunació respecte a les previsions, ha matisat la consellera. 

El Consell no es planteja saltar-se cap grup d’edat, sinó seguir amb l’orde de vacunació ja establert, ha assenyalat, però ha considerat que és important que el jovent estiga vacunat quan comence el nou curs universitari. 

A més, la consellera ha reiterat la necessitat de respectar les mesures sanitàries i de seguretat establides quan se celebren festes i esdeveniments, i ha apel·lat una vegada més a utilitzar la mascareta quan hi haja afluència de gent, ja que és, entre altres, la millor mesura per a evitar la transmissió.

També et pot interessar

stats