La vacunació a les persones de 65 anys començarà la setmana que ve

La Conselleria de Sanitat ha informat que a partir de dijous rebran un SMS amb la citació per acudir als punts de vacunació.

Diverses persones caminen pels carrers d'Oriola
Diverses persones caminen pels carrers d'Oriola / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública iniciarà el procés de vacunació amb AstraZeneca en les persones nascudes el 1956, és a dir, de 65 anys, la setmana que ve. Sanitat també ha comunicat que la setmana que ve acabarà de vacunar a les persones de 80 anys i començarà a vacunar a les de 79 anys amb la vacuna de Pfizer. Els dos col·lectius rebran un missatge de text SMS a partir de dijous amb la citació per acudir als punts de vacunació.

El Departament de Salut de la Ribera ja anunciat que el dimarts i dimecres vinent, dia 6 d’abril i 7 d’abril respectivament, començaran a vacunar a persones nascudes en 1956 i 1957, és a dir, persones de 64 i 65 anys. 

Amb tot, totes les autoritats sanitàries recomanen tindre actualitzat el telèfon en el sistema SIP per a rebre el missatge sense problemes.

La immunització del grup de 79 anys s’iniciarà després que finalitze la vacunació en primera dosi de les persones majors de 80 anys (un col·lectiu que Sanitat xifra en 286.925 persones). Així, progressivament, s'anirà cridant a les persones de 79 anys; després a les de 78; després a les de 77; i així successivament.

Simultàniament, es continuarà vacunant en segona dosi de qualsevol de les tres vacunes a aquells grups que corresponga.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat ha informat que al llarg del pont de Setmana Santa està prevista la vacunació en la majoria dels punts habilitats al llarg de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats