La UPV recuperarà les classes presencials el 19 d'octubre

Justifica la decisió per la necessitat de facilitar el rastreig i contindre el macrobrot del Galileo Galilei.

Estudiants de la UPV fan cua per a fer-se una PCR
Estudiants de la UPV fan cua per a fer-se una PCR / Europa Press

La docència al campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV) continuarà fent-se a distància la setmana que ve per a tot l'alumnat. La institució acadèmica justifica la mesura per la necessitat de facilitar les tasques de rastreig i contindre el macrobrot originat en una multitudinària festa eivissenca celebrada el 26 de setembre al col·legi major Galileo Galilei, que deixa ara per ara almenys 168 persones infectades. Les classes presencials es reprendran el dilluns 19 d'octubre.

Diumenge passat, 4 d'octubre, la UPV va decidir, d'acord amb les autoritats sanitàries, que la docència al campus de Vera, on s'ubica també la residència afectada pel brot, passara a la modalitat telemàtica. També es restringiren totes les activitats presencials de l'estudiantat. Aquestes limitacions es mantenen ara deu dies més per a contindre el possible contagi en l'entorn del recinte universitari.

La institució acadèmica destaca la presència com un dels seus valors i ho considera "clau" per a continuar amb la formació de l'alumnat. Tot i que reconeix el "comportament exemplar" que ha mantingut la comunitat universitària de la UPV, fa una crida a la responsabilitat personal i la necessitat de mantindre i complir les mesures preventives decretades davant la Covid-19.

També et pot interessar

stats