Les universitats valencianes mantindran la docència en línia durant el que queda de curs

Cada centre desenvoluparà procediments d’adaptació de l’avaluació a través de mitjans no presencials.

Imatge de portada: Reunió entre la consellera d’Universitats, Carolina Pascual, i els màxims responsables de les entitats educatives

Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana mantindran la docència en línia durant el que queda de curs, segons l’acord al qual han arribat la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i els rectors de les institucions d’educació superior.

Davant de la possibilitat que l’estat d’alarma, decretat pel Congrés el passat 14 de març, es puga prorrogar més enllà de l’11 d’abril, i en previsió que no es puga reprendre la docència presencial, les dues parts han acordat mantindre tota la docència en aquest format durant el que queda del curs 2019-2020.

Així mateix, cada centre desenvoluparà procediments d’adaptació de l’avaluació a través de mitjans no presencials.

En una entrevista a Les Notícies del Matí, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ja s’havia mostrat partidari de suspendre les classes de manera presencial, perquè considera que és el més prudent que es pot fer per a garantir la seguretat de tot l’alumnat.

L’objectiu de l’administració i les universitats és garantir el desenvolupament del curs acadèmic en les condicions “més òptimes”, ateses les circumstàncies, “garantint la qualitat de la docència i l’atenció a l’alumnat".

Precisament aquest dijous, el ministre d’Universitats, Manuel Castells, va delegar en els centres d’educació superior la decisió sobre com acabar el curs, en línia o presencialment, així com la manera de dur a terme els exàmens, fins i tot si se suspén l’estat d’alarma.

També et pot interessar

stats