La Universitat d'Alacant investiga una denúncia de botellot il·legal

El Front Estudiantil Unificat ha denunciat els fets que Alternativa Universitària va celebrar el seu triomf electoral amb un festa sense mascaretes ni distància.

El Front d'Estudiants Universitaris ha denunciat els fets que Alternativa Universitària va celebrar el seu triomf electoral amb un festa sense mascaretes ni distància
El Front d'Estudiants Universitaris ha denunciat els fets que Alternativa Universitària va celebrar el seu triomf electoral amb un festa sense mascaretes ni distància / À Punt NTC.

La Universitat d'Alacant investiga si l'associació Alternativa Universitària va organitzar un botellot il·legal per a celebrar el seu triomf en les eleccions al claustre de la Facultat de Dret. Els fets han sigut denunciats pel Front Estudiantil Unificat, que sosté la seua denuncia en la presumpta retransmissió en directe de la festa a través de la xarxa social Instagram.

Segons el Front Estudiantil Unificat el suposat botellot il·legal va començar de vesprada i es va allargar fins a ben entrada la matinada, en el qual els participants ni portaven mascareta ni guardaven la distància de seguretat.

À Punt Notícies s'ha posat en contacte amb Alternativa Universitària, que ha declinat fer declaracions, però assegura que no es va celebrar cap festa i que només estaven participant en un recompte electoral.

També et pot interessar

stats