La Universitat d'Alacant començarà el curs de manera telemàtica

Durant la primera setmana l'alumnat seguirà les classes de forma telemàtica, mentre que el professorat acudirà a les aules.

Campus de la Universitat d'Alacant
Campus de la Universitat d'Alacant / Universitat d'Alacant

Aquest dilluns comencen les classes a la Universitat d'Alacant. Enguany com a mesura preventiva contra el coronavirus, el començament del curs es farà totalment en línia.

La Universitat d'Alacant ha confirmat que el professorat acudirà a les aules, mentre que l'alumnat seguirà les classes de manera telemàtica a través del model dual de docència, implantat per la universitat per a aquest curs 2020-21. Segons ha pogut saber À Punt Notícies, la decisió l'ha presa la Universitat d'Alacant per la falta d'una resolució definitiva de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública sobre l'adaptació del protocol d'actuació d'aquesta universitat.

Així, encara que estava previst que el pròxim dilluns, 14 de setembre, assistiren de manera presencial els alumnes de les aules on es garantira el metre i mig de distància, finalment, la Universitat d'Alacant ha decidit que la totalitat de l'alumnat seguisca les classes en línia, mentre que el professorat acudirà presencialment a les aules.

El model dual contempla la màxima assistència en teoria i pràctica, però es complementa amb la docència virtual que atén els possibles canvis que puguen tindre lloc al llarg del curs. Per a portar a terme aquest model la universitat disposa de 500 aules amb la tecnologia necessària per a portar a terme la docència a distància: pantalles, tauletes, micròfons, altaveus, etc.

També et pot interessar

stats