Una regidora de Torrevella participa en una comissió telemàtica mentre vigila un examen sense mascareta

Una setmana abans ja va participar en una altra reunió mentre anava conduint, amb el mòbil al davantal del cotxe.

Foto de portada: La regidora Carmen Gómez, amb ulleres, en el centre de la imatge

Primer va participar en una comissió d’Hisenda de l’Ajuntament mentre anava conduint el seu cotxe, connectada a través del mòbil, i una setmana després va assistir a una altra reunió del mateix òrgan mentre feia un examen als seus alumnes de l’institut. En aquesta segona ocasió, a més, no portava mascareta a pesar d’estar en un centre educatiu compartint aula amb l’alumnat, on la mascareta és obligatòria.

Són les conductes de la regidora de Neteja i Potenciació de la Imatge Urbana de Torrevella, la popular Carmen Gómez, que també és tinent d’alcalde. Les imatges no sols han indignat l’oposició sinó que han motivat la denúncia, per part dels Verds, davant de la inspecció educativa.

Els fets van ocórrer el passat mes de novembre. A la comissió d’Hisenda del dia 6, la regidora, que també té les responsabilitats de Contractació i Personal, hi va assistir mentre anava conduint. Va col·locar el mòbil al davantal del cotxe i es va posar els auriculars per a seguir la reunió i intervindre en la trobada telemàtica.

Aquesta actitud ja va suscitar les queixes dels grups de l’oposició de Torrevella, que van instar l’alcalde a reprendre a la regidora perquè havia comés una evident infracció de trànsit. Com a conseqüència, l’alcalde, Eduardo Dolón, va proposar sancionar amb una multa la seua companya de govern.

Comparteix aula amb l’alumnat i va sense mascareta

Malgrat aquesta irresponsabilitat de la regidora de Neteja i Potenciació de la Imatge Urbana, només uns dies després, el 12 de novembre, i també en una comissió d’Hisenda, la regidora va intervindre des d’una classe de l’institut públic on treballa i mentre els seus alumnes estaven fent un examen, segons ha denunciat el regidor dels Verds, Israel Muñoz.

Com ha relatat Muñoz a À Punt, en aquesta comissió d’Hisenda, que també es desenvolupava de manera telemàtica, es veu com la regidora intervé des d’una classe de l’institut públic Mare Nostrum, on treballa, ja que Carmen Muñoz manté el seu lloc de treball i només cobra per l’assistència a òrgans i plens de l’Ajuntament de Torrevella.

En el pla d’aquesta reunió d’Hisenda, que podien veure tots els regidors assistents, fins i tot se sent com la responsable de Contractació i Personal s'adreça a diversos companys del centre educatiu, menciona que està en un examen i assistint a una convocatòria en línia, i fins i tot mana callar a l’alumnat: “No vull sentir una mosca!”, els adverteix. A més del que se sent a través del micròfon, també es veu com la regidora ja no porta la mascareta.

“Falta de respecte a la comissió i al seu alumnat”

Des dels Verds han traslladat aquests fets a la inspecció educativa. “La seua actitud no és sols una falta de respecte a la comissió, també posa en perill la vida de les persones, de l’alumnat que estava en la seua aula, cap al qual hauria d’haver tingut més sensibilitat i complir amb la normativa contra la Covid-19. A més, l’actitud d’aquesta regidora suposa una falta de respecte al seu treball com a docent”, segons argumentava el regidor Israel Muñoz a À Punt. Segons el regidor dels Verds, es tracta d’uns fets “molt greus”.

Muñoz ha afegit que Carmen Gómez cobra 178 euros per l’assistència a cadascuna d’aquestes comissions. Des dels Verds han recordat que aquesta regidora ha estat dues vegades investigada per la Justícia i “està acostumada” a “passar olímpicament de llei i de les persones, perquè fa el que li dona la gana”.

També et pot interessar

stats