Una nova ruta aèria unirà Castelló amb Bilbao des de l’11 de juliol

L’aerolínia Volotea operarà la ruta, que substituirà la que anava a connectar l ciutat amb Marsella.

Imatge d'arxiu d'un grup de viatgers a punt d'embarcar a un dels avions de l'aeroport de Castelló
Imatge d'arxiu d'un grup de viatgers a punt d'embarcar a un dels avions de l'aeroport de Castelló / Aerocas (Europa Press)

L’aeroport de Castelló estrena el dia 11 de juliol una nova ruta, que unirà la capital de la Plana amb Bilbao, i que operarà l’aerolínia Volotea. Aquesta línia estarà vigent fins a l'octubre i substitueix la que anava a començar amb la ciutat francesa de Marsella, que van suspendre a causa de l’estat d’alarma i el tancament de fronteres.

L'aerolínia ha posat a la venda aquest dimecres els bitllets de la connexió, que operarà amb dues freqüències setmanals, el dimarts i el dissabte, segons expliquen en Aerocas.

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat el "bon acolliment" que la nova connexió ha tingut entre els empresaris turístics i les institucions de les comarques del nord, "ja que el País Basc és un mercat emissor tradicional per a Castelló". A més, aquest mercat es presenta especialment interessant enguany, on el sector turístic haurà de recórrer al mercat nacional, davant de la previsible minva dels visitants estrangers.

La ruta de Bilbao serà la primera connexió regular nacional que ofereix l'aeroport de Castelló. La previsió de l'aerolínia és aconseguir els 8.000 passatgers en les quinze setmanes en què estarà operativa la ruta.

També et pot interessar

stats