Una multitud de persones es congrega en una discoteca de Torrevella sense respectar les mesures de seguretat

La Policia Local assegura que es van fer dues inspeccions aquest cap de setmana i que es respectava l’aforament màxim.

Una imatge de la discoteca Velice de Torrevella

El vídeo de desenes de joves ballant a la discoteca Velice de Torrevella, sense mascareta ni distància física, ha omplit les xarxes socials de comentaris de protesta. La Policia Local ha confirmat en À Punt Notícies que va fer dos inspeccions, a les dues i a les cinc de la matinada i, com en cadascuna de les tres sales no se superava la cabuda màxima, no es va alçar cap acta d’infracció.

“Es complia l’aforament, com va ocórrer a una sala amb capacitat per a 1.300 persones on n’hi havia poc més de 400, i la pista de ball estava amb taules i cadires com marca la norma”, ha assegurat el regidor de seguretat del municipi, Federico Alarcón. Però tot i que les taules de la discoteca estaven a una distància de dos metres i en una de les sales hi havia mampares de separació, en un moment donat en el vídeo es veuen desenes de joves ballant sense respectar les mesures de protecció, una actitud negligent tenint en compte el risc de propagació del coronavirus.

“És possible que algunes persones disfrutaren d’alguna cançó en un moment puntual, però en els controls de la Policia Local es complien les mesures de seguretat”, ha continuat Alarcón. El local celebrava aquest cap de setmana el seu quart aniversari i, a pesar que hi havia vora mil persones, es complia el límit d’aforament en aquesta macrodiscoteca, amb cabuda per a 3.000 persones.

També et pot interessar

stats