Una gala virtual de màgia recapta fons per a la investigació de la vacuna del coronavirus

La fundació Diabetes Cero reuneix cinc mags en un espectacle que podrà seguir-se per internet a partir de les 20 hores.

Cinc il·lusionistes participaran en la gala organitzada per a recaptar fons per als projectes que investiguen una vacuna per a la Covid-19
Cinc il·lusionistes participaran en la gala organitzada per a recaptar fons per als projectes que investiguen una vacuna per a la Covid-19 / Pixabay

Aprofitar la màgia, l’il·lusionisme, per a recaptar fons per a la vacuna contra la Covid-19. Amb aquest propòsit, la fundació Diabetes Cero, amb una de les seus a la Comunitat Valenciana celebra aquest dissabte una gala benèfica virtual, que reunirà cinc reconeguts mags.

Durant l’espectacle, que serà de 20 a 21 hores, es podran fer aportacions econòmiques que es destinaran íntegrament a finançar les dos recerques que manté el Centre Nacional de Biotecnologia per a trobar una vacuna contra el coronavirus, una la que investiga el doctor Luis Enjuanes i l’altra la que lidera el doctor Mariano Esteban.

Per a col·laborar en aquest espectacle solidari cal adquirir en el web de la fundació Diabetes Cero una entrada virtual de cinc euros. En la gala participaran els mags Abelmagia, Mago JJ, Mago Migue, Adrián Conde i Héctor San Segundo, mentre que Antonio Hidalgo i Elvira Bernabeu presentaran la gala.

“La fundació Diabetes Cero va nàixer per a curar la diabetis tipus 1 a través de la recerca científica i, en un moment tan decisiu com l’actual, sabem que no hi ha millor inversió que fer costat a la ciència”, explica la presidenta de l’entitat, Isabel Mérida.

També et pot interessar

stats