Una dona mor ofegada al Campello en el primer dia de bany a les platges

El municipi permet ja el bany recreatiu, però no activarà fins al 17 de juny el servei de socorrisme.

La platja del carrer la Mar del Campello en una imatge d'arxiu
La platja del carrer la Mar del Campello en una imatge d'arxiu / Ajuntament del Campello

Una dona de 35 anys ha mort ofegada aquest dilluns a la platja del carrer la Mar del Campello (l’Alacantí), coincidint amb la primera jornada de reobertura de les platges de la localitat al bany en l’estrena de la fase 2 de la desescalada.

Es dona la circumstància que el Campello ja permet el bany recreatiu mantenint les distàncies i les normes d'higiene, però no activarà el servei de socorrisme a aquesta platja fins al 17 de juny, dos dies després que el municipi done per començada la temporada d’estiu. Les platges veïnes de la ciutat d’Alacant inicien la temporada aquest dilluns.

La dona ha sigut rescatada per altres banyistes amb símptomes d'ofegament i ha sigut traslladada amb vida a l’hospital, després que uns sanitaris li practicaren la reanimació cardiopulmonar a la platja. Tanmateix, ha mort poc després al centre hospitalari.

La bandera roja ha onejat durant el matí a la platja però s’ha retirat a la vesprada. Segons fonts municipals les banderes no s'habiliten quan no hi ha servei de socorrisme per a advertir que la responsabilitat de banyar-se en zones no vigilades recau en els banyistes.

També et pot interessar

stats