Un mural de l'il·lustrador Paco Roca ret homenatge a les persones majors al metro de Madrid

L'obra valora l'esforç d'aquest col·lectiu, un dels més vulnerables, durant la pandèmia de Covid-19.

El conseller de Transports madrileny, Ángel Garrido, i l'artista Paco Roca, enfront del mural a l'estació de metro de Plaza de Castilla
El conseller de Transports madrileny, Ángel Garrido, i l'artista Paco Roca, enfront del mural a l'estació de metro de Plaza de Castilla / Comunitat de Madrid

L'il·lustrador valencià Paco Roca ha sigut l'artista que ha triat la Comunitat de Madrid per a crear un mural en homenatge a les persones majors, un dels col·lectius més afectats per la Covid-19. L'obra se situa en un dels corredors de l'estació de metro de Madrid de Plaza de Castilla, una de les més transitades, i l'han inaugurada aquest divendres, amb motiu del Dia dels Avis i les Àvies, que se celebra aquest diumenge.

El conseller de Transports madrileny, Ángel Garrido, ha afirmat que la intenció del govern autonòmic és que la il·lustració de Roca es convertisca en un símbol de la lluita i l'esforç del col·lectiu durant la pandèmia de Covid-19.

El mural, de grans dimensions –8 metres de llarg i 1,9 d'alt–, quedarà instal·lat de manera permanent a l'estació com a record i per a donar visibilitat a la gent gran. Reflecteix una escena de la vida quotidiana en un parc amb les persones majors com a protagonistes absoluts al costat de fills, filles, nets i netes.

També et pot interessar

stats