Un milió de mascaretes debades per al transport

Institucions i entitats del sector impulsen iniciatives per a dotar de material protector els transportistes davant de la pandèmia.

El transport és un dels sectors més exposats al contagi
El transport és un dels sectors més exposats al contagi / À Punt NTC

Correus i el Ministeri de Transports han impulsat una iniciativa per a proporcionar vora un milió de mascaretes de protecció als transportistes, un sector essencial que aquests dies viu exposat al risc de contagi per coronavirus.

A la Comunitat Valenciana, seran 126 les oficines de Correus on fins al 17 d'abril els transportistes podran arreplegar les mascaretes de protecció contra la Covid-19. El repartiment s'ha centralitzat des de Madrid i es calcula que podran beneficiar-se més de 160.000 professionals de tot Espanya. Perquè l'entrega siga el més segura possible, es tractarà que cada transportista puga arreplegar les mascaretes en la oficina més pròxima al seu domicili.

També la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport i la Logística comença aquest dimarts a distribuir mascaretes, guants i gels a les empreses valencianes del sector i als transportistes. El material l'ha adquirit la Conselleria d'Obres Públiques i Mobilitat, i seran en total 13.000 unitats de cadascun d'aquests elements de protecció. El repartiment es farà en tres oficines de la Federació del Transport: les del centre de formació i les del port, a València, i les del parc logístic de Riba-roja de Túria.

També et pot interessar

stats