Un il·licità acumula 32 denúncies per botar-se el confinament

En les últimes 24 hores, la Policia efectua 116 detencions i 11.249 denúncies per desobeir l’estat d’alarma.

Un il·licità acumula 32 denúncies per botar-se el confinament
Un il·licità acumula 32 denúncies per botar-se el confinament

Passa a disposició judicial un il·licità que acumula 32 denúncies, 14 de la Policia Local i 18 de la Policia Nacional, per botar-se reiteradament el confinament decretat per l’estat d’alarma. Així ho han informat aquest dimecres en la roda de premsa diària del comité tècnic de gestió del coronavirus.

Un altre incident de les últimes 24 hores és la detecció de l’enviament de correus maliciosos a empreses en què s’informa d’una inspecció de treball. En el correu s’informa al receptor que esta sent investigat per mala praxi pel Ministeri de Treball i que ha d’obrir un enllaç que adjunten per a saber-ne més detalls. D’aquesta manera els ciberdelinqüents aconsegueixen infectar amb un virus els ordinadors de les empreses. La Guàrdia Civil ha alertat sobre aquest correu i ha advertit que no s’accedisca a l’enllaç.

116 detinguts i 11.249 denunciats en 24 hores es Espanya

La normalitat del dia 25 de confinament també s’ha vist trencada per la detenció de 116 persones i per les 11.249 denúncies per infringir el confinament.

Per la seua banda, el balanç de mobilitat realitzat pel Comité Tècnic aquest dimarts denota una reducció significativa del transport aeri. Si fem una comparació, el 2019 volaven 12.500 persones al dia i ahir només ho van fer 328.

També et pot interessar

stats