Un diputat del PP denuncia Puig i els ministres Duque i Escrivá per una foto sense mascareta a Xàbia

José Antonio Rovira assegura que el cap del Consell "no està eximit” de complir la normativa i que ha de “donar exemple”.

Ximo Puig, Pedro Duque, José Luis Escrivá, Antonio Camacho i José Chulvi
Ximo Puig, Pedro Duque, José Luis Escrivá, Antonio Camacho i José Chulvi

El diputat del Partit Popular en les Corts José Antonio Rovira ha presentat una denúncia administrativa contra el president de la Generalitat, Ximo Puig, els ministres de Ciència, Pedro Duque, i de Seguretat Social, José Luis Escrivá, l'exministre de l'Interior, Antonio Camacho, i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, per una fotografia en la qual posaven sense mascareta el 14 d'agost a la localitat de la Marina Alta.

L'escrit, remés al secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, denuncia la comissió de tots ells d'una infracció administrativa contra l'incompliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19. Segons explica Rovira, els polítics van ser fotografiats a la via pública quan incomplien l'obligació de portar mascareta establida pel Consell.

El diputat recorda que Puig "no està eximit” de complir les normes i no pot llançar “missatges contradictoris” sobre l'ús de la mascareta, sinó que "ha de donar exemple i demostrar que la ciutadania és igual davant de la llei".

El diputat sol·licita que s'incoe el corresponent procediment sancionador fins a la imposició de la sanció legalment prevista.

També et pot interessar

stats