Un diputat del PP assegura haver rebut un "anònim" amb una "llista d'alts càrrecs" del Consell vacunats irregularment

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha exigit que l'entregue l'escrit amb les "dades privades" i explique la procedència.

Un diputat del PP assegura haver rebut un "anònim" amb "llista d'alts càrrecs" del Consell vacunats irregularment
El portaveu de Sanitat del Grup Parlamentari Popular, José Juan Zaplana / PP

El portaveu de Sanitat del Partit Popular a les Corts, José Juan Zaplana, ha assegurat haver rebut un "anònim" en el seu grup parlamentari amb "llistes d'uns alts càrrecs de la Conselleria i del Govern que relaten on s'han vacunat i com", amb "extractes de les seues targetes SIP". També ha insinuat que una alt càrrec de Compromís en Sanitat s'ha vacunat a l'Arnau de Vilanova i en una residència de la segona dosi.

"Això en teoria és il·legal. A mi m'ha arribat un anònim. Per això jo, per lleialtat, per respecte, no l'he filtrat, no li ho he dit a cap mitjà de comunicació que tinc açò, no li he dit a ningú qui s'ha vacunat irregularment, no li ho he dit ni on ni quan, però ho tinc", ha asseverat en la intervenció a les Corts per demanar una comissió d'investigació sobre les vacunes.

Davant d'aquestes acusacions, perfils del Partit Socialista i Compromís s'han posicionat. "Assegure's que aquestes targetes SIP, si les pensa publicar, són certes i pertanyen a la Comunitat Valenciana, no fora cas que siguen de Madrid", ha puntualitzat la diputada socialista Carmen Martínez. Carles Esteve, de Compromís, també ha animat que les informacions s'aclarisquen en una comissió parlamentària. A més, ha recordat que l'alcalde de la Nucia (del PP) es va vacunar irregularment.

Barceló reclama que l'entregue a les Corts

D'altra banda, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha exigit al diputat que "entregue immediatament a la mesa de les Corts la relació de persones vacunades que assegura tindre en el seu poder, per tal que la mesa li les entregue a la Conselleria".

També et pot interessar

stats