Un col·legi d’Elx decideix tancar degut al coronavirus

L’alumnat continuarà les classes en línia i l’ensenyament presencial es reprendrà el 5 de febrer.

Un col·legi d’Elx decideix tancar degut al coronavirus
Un col·legi d’Elx decideix tancar degut al coronavirus

El Newton College d'Elx ha decidit tancar les instal·lacions i confinar tot l’alumnat i el professorat fins al 5 de febrer. Tot i que no és el primer centre que tanca completament degut al coronavirus des que va començar la pandèmia sí és el de més grans dimensions. La direcció ha decidit el tancament, que ha de ser decretat de manera oficial per la conselleria de Sanitat Universal. La manca de professorat és l'explicació que argumenta el centre per a adoptar aquesta mesura.

Segons ha sabut À Punt, les famílies han rebut un comunicat de la direcció del centre on informa que s’ha observat una major incidència de casos de la que havien tingut fins ara, raó per la qual han decidit iniciar el confinament general de tota l’escola.

Per tant, l’alumnat passarà a l’ensenyament en línia des d’aquest dijous, 21 de gener, i es mantindrà així fins al 5 de febrer. Així i tot, la direcció ha garantit que el procés d'aprenentatge continuarà amb normalitat, “amb un model millorat respecte al sistema utilitzat durant el passat confinament general, de març a juny del 2020”.

En aquest col·legi d’ensenyament privat bilingüe hi ha alumnat des de preescolar fins a batxillerat. Són uns 800 xiquets i xiquetes procedents de diversos llocs del sud de la província d'Alacant.

Fa només una setmana, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, va assegurar una vegada més que les escoles són segures.

També et pot interessar

stats