Un brot en una residència de València deixa un mort i 41 contagiats

Huit residents han sigut hospitalitzats per a avaluar l'estat que presenten arran d'aquest focus detectat el passat 1 de desembre.

Residència Palau de Raga
Residència Palau de Raga / Kai Försterling (Efe)

La residència de persones majors i centre de dia Palacio de Raga, en el centre de la ciutat de València, ha registrat un brot de coronavirus amb 28 usuaris i 13 treballadors contagiats, així com un resident mort, que patia patologies prèvies. La residència disposa d'un total de 78 places, de les quals 65 estan ocupades, i hi treballen 56 persones.

Gesmed, empresa gestora del centre, ha explicat que el focus de coronavirus s'ha detectat després d'un cribratge realitzat el passat 1 de desembre entre residents i empleats. Els resultats de les PCR practicades van donar un dia després diversos casos positius entre residents i plantilla.

En total, 28 persones majors usuàries del centre i 13 treballadors han donat positiu. Huit residents han sigut hospitalitzats per a realitzar-los proves i un altre, amb patologies prèvies, ha mort, segons han precisat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats