Un brot en un bar de Riba-roja de Túria obliga a confinar diverses aules d'un centre escolar

Almenys set persones del bar i quatre alumnes han donat positiu per coronavirus.

El bar L'Institut de Riba-roja en una imatge d'arxiu
El bar L'Institut de Riba-roja en una imatge d'arxiu / Google Maps

Un brot de coronavirus en un popular bar de Riba-roja de Túria, L'Institut, s'ha escampat cap a un centre escolar que hi ha enfront, el concertat l'Assumpció de la Nostra Senyora, que fa classes d'infantil, primària i secundària.

El seguiment dels contagis estrets a un cambrer de local, que havia donat positiu per coronavirus, ha revelat sis casos més entre els treballadors, propietaris i familiars. I almenys quatre contagis més entre alumnat de primària i secundària. El centre ha suspés les classes presencials a les aules on fan classe aquests xiquets.

L'ajuntament de Riba-roja ha llançat un comunicat al veïnat perquè totes les persones que hagen estat al bar entre el 10 i el 15 de novembre es posen en contacte amb Salut Pública perquè es valore el risc i s'organitze la presa de mostres per a la prova PCR.

El consistori insta la clientela que s’hi comunique a través del número especial de telèfon que s'ha habilitat, el 963425954, i que evite acostar-se al centre de salut per a no saturar-lo.

El municipi ha registrat 39 contagis per coronavirus en les últimes dues setmanes. La incidència acumulada és de 175,17 casos per cada cent mil habitants en 14 dies.

També et pot interessar

stats