Un brot educatiu afecta almenys trenta escolars d’infantil i primària d’un centre de Tavernes de la Valldigna

Sanitat ha iniciat proves PCR massives per a tot l’alumnat d’infantil i primària i ha confinat les nou aules que s’han vist afectades

Classe d'una escola tancada per la pandèmia
Classe d'una escola tancada per la pandèmia / À Punt NTC

Un brot educatiu al centre concertat Sant Josep Patronat de Tavernes de la Valldigna (Safor) afecta almenys trenta positius, segons han confirmat a À Punt NTC fonts escolars. Els trenta contagis es reparteixen entre l’alumnat d’infantil i de primària, i afecten totes les aules dels dos cicles, concretament tres d’infantil i sis de primària, que ja han sigut confinades. No hi ha cap alumne o alumna de l’ESO que haja donat positiu fins ara. 

La hipòtesi amb què es treballa ara com ara pel que fa a l’origen del brot és que algun alumne d’infantil, que no mostren símptomes i no porten mascareta, haja contret el virus i l’haja contagiat a algun germà o company d’un altre curs. 

Els primers casos es detectaren dimecres de la setmana passada i hui la conselleria ha iniciat el procés de cribratges massius a tot l’alumnat d’infantil i primària, unes proves que s’allargaran fins divendres.

També et pot interessar

stats