Un brot d’origen vacacional manté aïllats en un xalet de Calp una vintena de joves provinents del País Basc

19 turistes han donat positiu en les proves PCR i estan confinats.

Imatge general de Calp, a la Marina Alta
Imatge general de Calp, a la Marina Alta / À Punt NTC

El brot d’origen vacacional que la Conselleria de Sanitat ha notificat aquest dijous a Calp (Marina Alta) afecta 19 joves provinents del País Basc que estan en aquest moment aïllats en un xalet del municipi on havien de passar les vacances. Aquest brot és el més nombrós dels 28 que la Conselleria de Sanitat ha donat a conéixer hui.

L'Ajuntament de Calp ha explicat a À Punt Notícies que dos joves més que viatjaven amb el grup es troben aïllats igualment al xalet, tot i que han donat negatiu en les proves PCR.

Les mateixes fonts municipals han informat que el grup es manté en contacte amb l’Ajuntament i que el personal mèdic s’ha desplaçat per a realitzar-los les proves. Així mateix, el consistori els ha facilitat medicaments, entre altres necessitats, per tal que no trenquen el confinament.

"Es tracta d'un grup jove que ha actuat amb responsabilitat minimitzant els riscos de contagi i que es troben a l'espera de finalitzar la quarantena per a tornar al seu lloc d'origen" ha informat el consistori a través d'un comunicat. L'Ajuntament ha volgut així mateix llançar un missatge de tranquil·litat i instar la població a continuar complint les mesures de prevenció sanitària.

També et pot interessar

stats