Un brot a la Casa Sacerdotal d’Alacant afecta 24 capellans ja vacunats

Els sacerdots havien rebut la primera dosi per la seua condició de majors residents.

Façana de la residència de capellans on s'ha identificat el focus de contagis
Façana de la residència de capellans on s'ha identificat el focus de contagis

Un brot de coronavirus, identificat a la Casa Sacerdotal d’Alacant, afecta 24 capellans que ja havien sigut vacunats per la seua condició de majors residents. Els contagis, ja confirmats per PCR, ha obligat a confinar-se a la resta de sacerdots que viuen en aquesta residència, així com a tres sanitaris i un treballador extern, segons ha confirmat À Punt.

A més, quatre resident d'aquest centre estan ingressats, un d'aquestes persones hospitalitzades a causa d’aquest brot és el bisbe emèrit de la diòcesi d'Alacant-Oriola, Rafael Palomero.

El bisbe d'Oriola-Alacant, Jesús Murgui, a través d'un comunicat, ha advertit que la situació actual de la pandèmia pot continuar afectant a sacerdots i responsables dels serveis parroquials, per aquesta raó ha demanat la "solidaritat" de tota la comunitat cristiana.

Mentrestant, a la Casa Sacerdotal d'Alacant es manté el calendari de vacunació fixa’t prèviament. La segona dosi de la vacuna per als residents d'aquest centre està programada per al pròxim divendres, 29 de gener.

També et pot interessar