Un brot amb 17 positius obliga a tancar l'escola d'Atzeneta del Maestrat

Al centre estudien vora 100 alumnes d'educació infantil fins a primer de secundària i estarà tancat almenys fins al 23 de novembre.

Una imatge del centre escolar.
Una imatge del centre escolar. / CRA del Penyagolosa

Un brot amb 17 positius d'origen escolar ha obligat a tancar temporalment l'aulari d'Atzeneta, que forma part del CRA del Penyagolosa (amb aularis en dos pobles més), el primer institut-escola del sistema educatiu valencià. El brot va detectar-se inicialment en tres professors i en un segon moment va afectar alguns alumnes i familiars d'aquests. Arran d'aquesta situació, l'Ajuntament ha decidit tancar l'aulari on estudien vora 100 alumnes d'educació infantil fins a primer curs de l'ESO.

L'aulari d'Atzaneta del Maestrat estarà tancat en principi fins al 23 de novembre. S'han fet proves a tots els alumnes i als familiars dels estudiants.

L'Ajuntament del municipi de l'Alcalatén es mostra preocupat per la situació del brot i per com evolucionarà. El municipi té vora 1.300 habitants i el 70% dels veïns tenen més de 65 anys.

La preocupació ha portat l'Ajuntament a tancar les instal·lacions municipals, el parc de la localitat, l'oficina de turisme o les activitats extraescolars. El consistori manté, igualment, l'atenció al públic estrictament necessària.

També et pot interessar

stats