Les UCI valencianes, sense nous ingressos per Covid-19 en les últimes 24 hores

Les hospitalitzacions a l'UCI i planta s’han reduït un 74% en un mes i el 60% dels pacients s’ha recuperat.

Un equip sanitari atén als pacients en l'UCI de la Fe
Un equip sanitari atén als pacients en l'UCI de la Fe / À Punt NTC

La corba de contagis continua a la baixa i, amb un millor comportament a la Comunitat Valenciana que en altres territoris, cosa que s’ha traslladat en un descens progressiu de la pressió assistencial. Les unitats de cures intensives (UCI) aporten una mostra més d’aquest canvi de tendència: en les últimes 24 hores, segons ha informat la Conselleria de Sanitat.

En aquests moments hi ha 102 pacients en les unitats de crítics. Això suposa una reducció del 74% en l'últim mes, quan es va registrar el major nombre de pacients en aquesta unitats: 386, segons dades de la Conselleria de Sanitat.

Les hospitalitzacions experimenten una situació similar. Aquest dimecres 572 persones continuaven ingressades en algun dels hospitals de la Comunitat Valenciana per la Covid-19, tres quartes parts que fa un mes, quan hi havia 2.189 persones ingressades.

També s'han reduït les noves hospitalitzacions diàries. En les últimes hores han ingressat 15 persones, quan al llarg de la pandèmia han arribat a 368 ingressos en un sol dia, segons indica Sanitat.

Acompanyant el descens de la pressió assistencial creix la recuperació de pacients amb la Covid-19. Ja s’han produït 7.747 altes. Això significa que 6 de cada 10 pacients han superat la malaltia.

També et pot interessar

stats