El turisme rural espera ocupacions al pont superiors al 74%

Tres de cada quatre cases rurals de les províncies de Castelló i Alacant ja han sigut reservades per al pont de la Constitució.

El turisme rural espera ocupacions al pont superiors al 74%
El turisme rural espera ocupacions al pont superiors al 74%

Si algun sector està aconseguint esquivar mínimament la crisi derivada de la pandèmia en el sector turístic aquest és el d'interior. Ja es va detectar a l'estiu, quan el turisme d'interior va aconseguir bones dades respecte d'un sector durament danyat. I torna a passar davant el pont de la Constitució. Si no és complica la mobilitat, el sector confia a aconseguir una ocupació que a la Comunitat Valenciana supera ja el 74% i a Madrid frega actualment el 92%, segons les dades del portal de reserves Casasrurales.net.

Tres de cada quatre cases rurals de les províncies de Castelló i Alacant ja s'han reservat per al pont de la Constitució (del 4 al 8 de desembre), segons les dades de la plataforma. La província de Castelló té el 77,49% d'aquests allotjaments reservats i Alacant el 74,48%, dades en plena pandèmia sanitària de la Covid-19 que s'assemblen als de l'any passat, quan l'ocupació va ser del 78%.

Les bones previsions no eviten que el sector expresse la seua cautela, pendent de l'evolució de la pandèmia i de les noves restriccions de mobilitat que puguen sorgir, que podria portar a cancel·lacions els pròxims dies. "Amb aquesta situació, la majoria dels viatgers són de proximitat que han decidit viatjar dins de la seua mateixa província o comunitat autònoma", han assenyalat.

També et pot interessar

stats