Tres nous brots i 57 casos positius en les últimes 24 hores

La Conselleria de Sanitat Universal informa de nous focus a Santa Pola, Xàtiva i Sant Joan d’Alacant.

Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva
Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dimecres tres nous brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana i 57 casos positius les últimes 24 hores.

Un dels nous brots s’ha confirmat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva amb quatre casos positius dins de l’àmbit laboral. La conselleria ha informat que s’han realitzat 104 noves proves PCR relacionades amb el seguiment d’aquest brot.

També s’ha confirmat un nou brot a Santa Pola, amb quatre casos positius relacionats amb l’àmbit social i un altre nou brot a Sant Joan d’Alacant, amb sis casos deguts al contacte social d’oci. Amb aquesta nova actualització, hi ha un total de 26 brots actius a la Comunitat Valenciana.

Amb els 57 nous casos identificats, creixen fins als 546 els casos actius a hores d’ara al territori valencià. A més, quatre dels nous contagis s’associen als centres de persones majors, un resident i tres treballadors.

Als hospitals valencians hi ha 59 pacients ingressats, un més que ahir dimarts: 14 als centres de Castelló i 14 més als d’Alacant, mentre que a València n’hi ha 31. Les unitats de cures intensives de Castelló continuen sense pacients, però a les de València n’hi ha cinc i, per últim, a Alacant en queden quatre.

D’altra banda, la Comunitat Valenciana ha viscut una nova jornada sense defuncions, de manera que el total de morts vinculades a la Covid-19 se situen en 1.477 persones des del començament de la pandèmia.

També et pot interessar