Tres brots a Sagunt, un d'ells en una empresa d'embalatge amb quatre infectats

Són treballadors del mateix torn i anaven al mateix gimnàs al Port de Sagunt, però no s'hi han detectat més positius.

Empresa en què s'ha produït el brot d'origen laboral a Sagunt
Empresa en què s'ha produït el brot d'origen laboral a Sagunt / À Punt NTC

Tres dels vint brots de Covid-19 que ha comunicat aquest dimecres la Conselleria de Sanitat Universal es localitzen a Sagunt (Camp de Morvedre) i impliquen una quinzena de persones infectades. Dos dels focus són d'origen social, mentre que el tercer és laboral i s'ha detectat a l'empresa Crown, ubicada al costat de l'autopista V-21, entre Puçol i el Port de Sagunt, segons ha pogut saber À Punt NTC.

Aquest brot d'origen laboral suma, de moment, quatre contagis. Tots són treballadors del mateix torn en aquesta companyia, que es dedica a fabricar les llaunes d'una coneguda marca de refrescos internacional. Acudien, a més, junts a un gimnàs del Port de Sagunt, fet que ha obligat a sotmetre's a proves PCR a altres usuaris del centre. Finalment han donat negatiu. L'empresa, d'altra banda, continua l'activitat durant les 24 hores del dia.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, és altra de les persones que figura en la llista dels contagis localitzats en el municipi. El dissabte 1 d'agost ell mateix va comunicar en les xarxes socials que havia donat positiu en Covid-19, després d'haver anat al centre de salut amb símptomes compatibles amb la infecció. Ja li han fet les proves dues vegades i ha tornat a donar positiu, tal com va relatar en Les notícies del matí. El divendres se sotmetrà a una tercera. Altra de les persones infectades del consistori és el regidor de Sanitat, Francisco Javier Timón Saura.

També et pot interessar

stats