Tots els tests que s'han fet a Gilet són negatius, a l’espera encara de set resultats

La direcció de l'escola d'estiu farà una segona prova al menor contagiat per a descartar que es tracte d'un fals positiu.

Parc d'educació viària de Gilet
Parc d'educació viària de Gilet / À Punt NTC

A l’espera de conéixer els resultats de les proves PCR a quatre xiquets i tres treballadors que han participat en l'escola d'estiu del parc d'educació viària de Gilet (Camp de Morvedre), tots els test de coronavirus que s’han fet a les persones que havien tingut contacte amb el menor contagiat han donat negatiu.

El xiquet, alumne del centre, va donar positiu per coronavirus el divendres 7 d'agost i per aquest motiu mig centenar de famílies i els huit treballadors del parc han hagut de guardar un confinament preventiu fins que s'han anat coneixent els resultats de les proves que els han fet, en tots els casos negatius.

Segons fonts del parc, s'han fet prop de 70 proves PCR, tant a alumnes com a monitors, i es farà una segona prova a l'alumne que va donar positiu en la primera, per si poguera tractar-se d'un fals positiu. L'alumne en qüestió va mostrar "els símptomes típics d'un constipat i no va tindre febra", han assenyalat les mateixes fonts, motiu pel qual pensen en la possibilitat d'un fals positiu.

El parc d'educació viària de Gilet acabava aquesta setmana la temporada i ja no tornarà a obrir fins a després de l'estiu, si les circumstàncies de la pandèmia ho permeten.

També et pot interessar