Totes les PCR a Gilet han donat negatiu, a falta de saber dos resultats

Segons fonts del parc, s'han fet 70 proves, tant a alumnes com a monitors.

Imatge del centre Parc d'Educació Viària de Gilet
Imatge del centre Parc d'Educació Viària de Gilet / À Punt NTC

A l'espera dels resultats de les dues últimes proves PCR, tots els tests de coronavirus fets a treballadors i xiquets i xiquetes del Parc d'Educació Viària de Gilet, al Camp de Morvedre, han donat negatiu. Fins a aquest diumenge només faltava per saber-se els resultats de quatre proves, però el centre ja ha informat que els tests a dos xiquets han donat negatiu.

El passat dimarts es va saber que més de 50 famílies i huit treballadors hagueren de posar-se en quarantena després que un xiquet que anava a l'escola d'estiu d'aquest centre havia donat positiu en Covid-19.

Segons fonts del parc, s'han fet prop de 70 proves PCR, tant a alumnes com a monitors. Totes, excepte les dues que falten per saber, han donat resultat negatiu. A més, es farà una segona prova a l'alumne que va donar positiu en la primera, per si poguera tractar-se d'un fals positiu.

El Parc d'Educació Viària de Gilet acabava la temporada aquesta setmana i ja no tornarà a obrir fins després de l'estiu, si les circumstàncies de la pandèmia ho permeten.

També et pot interessar