Totes les PCR fetes a Gilet són negatives, a l'espera d'una última

El parc d'educació viària vol descartar un fals positiu en el menor contagiat inicialment amb una segona prova.

Instal·lacions del Parc d'Educació Viària de Gilet
Instal·lacions del Parc d'Educació Viària de Gilet / À Punt NTC

A falta que es confirmen els resultats de la prova PCR realitzada a un xiquet, tots els test de coronavirus que s'han dut a terme entre treballadors i alumnes de l'escola d'estiu del Parc d'Educació Viària de Gilet (Camp de Morvedre) han donat negatiu.

Aquest diumenge encara faltava conéixer els resultats de dues proves, però aquest dilluns ja s'ha sabut que un d'ells ha resultat negatiu. El resultat del segon es coneixerà els pròxims dies, segons han informat fonts del parc viari.

Passat divendres, 7 d'agost el centre va ser informat que un dels alumnes havia donat positiu per coronavirus, i per aquest motiu mig centenar de famílies i els huit empleats del parc van guardar un confinament preventiu fins que s'han anat sabent els resultats dels tests que els han fet per a confirmar si hi havia contagi. Fins ara, han sigut negatius en tots els casos.

En total s'han practicat vora 70 PCR tant a alumnes com a monitors, i s'està pendent que es faça una segona prova a l'alumne que va donar positiu en la primera. La quantitat de negatius ha fet pensar la direcció del centre que el cas del menor contagiat podria haver sigut un segon positiu, fet que es vol descartar o confirmar amb una segona PCR.

El Parc d'Educació Viària de Gilet acabava aquesta setmana passada la temporada i ja no tornarà a obrir fins després d'estiu, si les circumstàncies de la pandèmia així ho permeten.

També et pot interessar