Torreblanca i les Coves poden fer compres a Alcalà-Alcossebre

El Departament de Salut de Vinaròs, l'únic que ha passat de les comarques del nord, registra una peculiaritat respecte a les poblacions limítrofs.

VÍDEO | Torreblanca i les Coves poden fer compres a Alcalà-Alcossebre

L'entrada en la fase 1 del Departament de Salut de Vinaròs, l'únic que ha passat de les comarques del nord, registra una peculiaritat respecte a les poblacions limítrofs. El veïnat de les Coves o Torreblanca, a la Plana Alta, poden desplaçar-se fins a la localitat d'Alcalà-Alcossebre, al Baix Maestrat, per a fer les compres. Així està registrat en el Butlletí Oficial de l'Estat, que contempla moviments de tipus econòmic entre municipis limítrofs.

Tot i aquest xicotet avantatge, molts veïns i veïnes de Torreblanca i les Coves de Vinromà desconeixien encara que existia la possibilitat. A Alcossebre, encara que hi ha pocs comerços oberts perquè és un poble dedicat majoritàriament al turisme, han rebut la notícia amb alegria i conviden als ciutadans de les localitats veïnes a apropar-se al municipi per poder realitzar les compres que no poden fer a la seua zona.

També et pot interessar

stats