Podem torna a demanar el confinament domiciliari i el tancament dels centres educatius

La formació insisteix amb un missatge publicat en Twitter que es tracta d’una petició de sentit comú i reclamada per la majoria dels valencians.

La coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, a les Corts
La coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, a les Corts / Unides Podem

Podem ha insistit aquest diumenge de nou a demanar al Consell -del qual forma part- la tornada a la fase 0 de la pandèmia, és a dir, al confinament domiciliari, el teletreball, la paralització dels sectors no essencials i el tancament dels centres educatius.

La formació política ha reiterat aquesta proposta a través del seu perfil de Twitter, on ha assegurat que “la millor forma de ser lleials al govern del Botànic, del qual formem part, és expressar les nostres posicions i acatar i defendre les decisions que es prenguen”.

“Pensem que amb aquesta situació és important posar l’accent en una petició de sentit comú, que ja reclama una majoria dels valencians. Tan de bo ens equivoquem.”

És la segona vegada en una setmana que Podem fa pública aquesta demanda. Dijous passat, el mateix dia que el Consell aprovava les últimes mesures restrictives per a intentar frenar l’avanç de la pandèmia, la formació morada denunciava “la falta d'acció i previsió del possible col·lapse sanitari conseqüència dels contagis produïts en el període festiu de desembre i gener”.

Per tot això, afirmava el partit que lidera Pilar Lima, “considerem que l'única forma en la qual podrem frenar la transmissió comunitària i evitar el col·lapse del sistema sanitari és la realització de les mesures proposades”, entre les quals tornar al confinament domiciliari.

També et pot interessar