Tírig farà tests ràpids al professorat i l’alumnat abans de l’inici del curs escolar

En cas que algun done positiu, es posarà en coneixement de la Conselleria de Salut Pública.

Una persona se sotmet a un test ràpid de Covid-19
Una persona se sotmet a un test ràpid de Covid-19 / Europa Press

L'Ajuntament de Tírig (Alt Maestrat) ha pres la decisió de realitzar tests ràpids de Covid-19 a l’alumnat d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat empadronat a la localitat abans de l'inici del curs escolar i també tindrà l'opció de fer-se la prova el professorat del col·legi.

La mesura té com a objectiu promoure una tornada a les classes tan segura com siga possible. Segons el consistori, en el cas que algun dels tests que es faran dijous que ve done positiu es posaria en coneixement de Salut Pública.

L'Ajuntament té prevista la realització de prop de 60 tests ràpids entre alumnat i professorat. "Volem posar el nostre granet d'arena en la tornada a les aules dels nostres xiquets, xiquetes i joves", ha afirmat l'alcalde, Juanjo Carreres, qui ha incidit en el fet que la salut del veïnat sempre ha sigut una prioritat per a l'equip municipal i ara, amb l'inici del curs escolar, volen prendre "totes les precaucions possibles".

Un altre ajuntament de les comarques del nord, en aquest cas el de la Vall d'Alba (Plana Alta) també ha decidit sotmetre l’alumnat i el professorat a tests serològics abans de començar el curs escolar per a tindre les millors garanties de seguretat sanitària.

També et pot interessar