Quin és el teu llibre del confinament?

Un grup de professors convida la ciutadania a omplir les xarxes socials de llibres amb motiu del Dia del Llibre.

Imatge: @specialdaddy (Unsplash)
Imatge: @specialdaddy (Unsplash)

Aquest dijous, 23 d'abril, se celebra un any més el Dia del Llibre. Enguany la celebració serà ben diferent, amb la situació de confinament que vivim a causa de la pandèmia del coronavirus. Per a celebrar aquesta data, i no perdre la passió per la lectura, un grup de professores i professors ha llançat una iniciativa en xarxes socials. L’objectiu és omplir la xarxa de llibres, recomanant títols a la resta d’usuaris.

“Es tracta d’enviar la imatge de la portada del llibre que estem llegint; explicar en una frase per què s’ha triat per a superar el confinament i publicar-la en Twitter o Instagram amb l’etiqueta #DiaDelLlibre2020 i #Confilibro”, ha comentat Evaristo Romaguera, professor de llengua jubilat i un dels impulsors de la iniciativa, en la secció de xarxes de Les notícies del matí.

La proposta l’ha llançada un grup de professors de llengua que es van conéixer fa al voltant de vint anys de manera virtual, a través dels blogs educatius i de foment de la lectura. Sense saber-ho, van ser precursors al seu moment de les maneres de comunicar-nos actuals, de manera digital i sense contacte físic. Des d’aquell moment, han organitzat diferents activitats, com ara trobades de professors o iniciatives relacionades amb els llibres i la lectura.

Per a participar-hi només cal fer una foto de la portada del llibre que estàs llegint i comentar els motius que t’han portant a obrir les seues pàgines. Imatge i comentari l’has de compartir en Twitter o en Instagram emprant les etiquetes #DiaDelLlibre2020 i #Confilibro. Bona lectura!

També et pot interessar

stats