Tests ràpids a partir d'aquest dilluns per a personal sanitari del departament de salut de Dénia

Es realitzaran més de 3.000 proves per a garantir la seguretat de professionals i pacients de possibles contagis per coronavirus.

L'Hospital de Dénia en una foto d'arxiu.
L'Hospital de Dénia en una foto d'arxiu.

Aquest dilluns el personal del departament de salut de Dénia (Marina Alta) comença a fer-se tests ràpids per a garantir la seguretat de professionals i pacients, i protegir la resta de la població de possibles contagis per coronavirus.

En total es realitzaran més de 3.000 tests serològics de detecció d'anticossos que abastaran els treballadors i treballadores de l'hospital, dels centres de salut de l'àrea i als residents i treballadors de les residències de la tercera edat.

De la mateixa manera, altres hospitals del grup Ribera Salut, com els de Torrevella i del Vinalopó, també han pres mesures des del passat divendres, prenent la temperatura a totes les persones que volen accedir als centres. A més, a les portes dels recintes també es facilita gel hidroalcohòlic i mascaretes i es mantenen les normes de distanciament social als espais interiors i d'atenció al públic.

En total, el grup preveuen fer més de 7.000 test ràpids a tot el personal dels seus hospitals i dels serveis externalitzats per tal de previndre contagis durant la desescalada

També et pot interessar

stats