Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Els tècnics de laboratori alerten de la manca de proveïment de material per a fer PCR

22 min.

El nombre de proves PCR que es fan a la Comunitat Valenciana s'ha duplicat des del començament de la pandèmia. Malgrat tot, es podrien fer encara més proves i la sanitat pública té els mitjans per a fer-ho. És el que opina Juan Carlos Rodríguez, president de l’Associació de Tècnics de Laboratori. “S’hauria d’haver duplicat el personal de laboratori”, ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí.

Rodríguez ha explicat la importància de la tasca d’aquest perfil professional, que al seu parer “ha sigut el col·lectiu menys visible” fins ara. Assenyala que estan desbordats de faena i que calen més contractacions. També ha alertat de la manca de proveïment de material per a fer proves PCR, amb els problemes que aquest fet pot suposar en el futur.

“La Comunitat Valenciana és una de les que menys tècnics de laboratori ha incorporat”, ha indicat el president de l’Associació de Tècnics de Laboratori. A més, ha explicat que és partidari que totes les persones s’instal·len l’aplicació de seguiment Radar Covid per a ajudar a detectar els casos asimptomàtics, un factor que considera clau per a controlar l’expansió de la pandèmia.

Contingut no disponible
stats