El teatre romà de Sagunt acull el primer acte presencial de la MICE

És un acte homenatge a les activitats que la Mostra Internacional de Cinema Educatiu ha desenvolupat durant el confinament.

Teatre de Sagunt en una imatge d'arxiu
Teatre de Sagunt en una imatge d'arxiu / Europa Press

Aquest diumenge el teatre romà de Sagunt ha acollit el primer acte presencial de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE). Es tracta d'un esdeveniment per a homenatjar tot el treball realitzat a casa durant el confinament sota el lema “#Miceacasa: Cuba és Cultura”. Aquest acte ha inclòs diverses activitats com ara l'actuació del guitarrista Rafael Serrallet, dels joves saguntins Joan Tarazona i Gabriel Familia amb marimba i oboé, l'estrena d’El jugador de Petrer, sobre la rondalla d'Enric Valor, produïda per l’Institut Cubà d’Art i Indústria Cinematogràfica, Icaic. A més, l'acte ha comptat amb la presentació de la pel·lícula Habanastation de Ian Padrón, autor que, després de la projecció, ha contestat les preguntes en línia des de Cuba.

La MICE és un dels projectes valencians educadors més potents, que ha traspassat fronteres, de manera que es troba en altres països del món, entre els quals hi ha Cuba.

També et pot interessar

stats