Tanquen una platja a Benicarló per excés d'aforament

L'Ajuntament activa un protocol per a garantir que es mantinga la distància de seguretat al Morrongo.

Cues a la platja del Morrongo (Benicarló), aquest dilluns
Cues a la platja del Morrongo (Benicarló), aquest dilluns / À Punt NTC

A Benicarló (Baix Maestrat) l'excés d'aforament obliga cada dia a tancar la platja del Morrongo, fins i tot entre setmana. L'elevada afluència de banyistes ha obligat l'Ajuntament del municipi a establir un protocol de seguretat i a implantar mesures de control per tal que es garantisca el compliment de la distància de seguretat decretat per les autoritats sanitàries davant la pandèmia de Covid-19.

Les cues de persones esperant a entrar a la platja es repeteixen cada jornada i, per això, el consistori recorda en les xarxes socials que a Benicarló hi ha altres platges que estan menys massificades i que són "igual o més atractives" que la del Morrongo.

Pràcticament tots els dies s'arriba a l'aforament màxim en aquesta platja, establit en 1.500 persones, fet que obliga a activar el protocol per a controlar-hi els accessos. Policia Local, socorristes i informadors de platja treballen conjuntament en aquest dispositiu.

El de Benicarló no és un cas únic al litoral valencià, i hi ha episodis similars que es repeteixen en tres platges d'Orpesa i en altres cinc de les comarques del sud, que han de tancar els accessos per haver superat l’aforament.

També et pot interessar

stats