Tanquen dues discoteques a Benicàssim per un cas sospitós de Covid-19 entre el personal

Creuen que pot haver-se contagiat en l’àmbit familiar, però el local estarà tancat fins que es facen les proves tots els treballadors.

Una de les discoteques de Benicàssim que tancarà aquest cap de setmana de manera preventiva, per un possible cas de Covid-19
Una de les discoteques de Benicàssim que tancarà aquest cap de setmana de manera preventiva, per un possible cas de Covid-19 / Budda

Dues noves discoteques, en aquest cas Buddha i Casablanca, de Benicàssim tanquen les portes aquest cap de setmana per un possible positiu de Covid-19 entre la seua plantilla. Des de la direcció d’aquests espais d’oci han assenyalat que, tot i ser un cas encara sospitós que podria haver-se contagiat en l’entorn familiar, aquest cap de setmana el local estarà tancat.

Les discoteques han avisat que tornaran els diners de les entrades que ja havien sigut adquirides per a aquest cap de setmana.

El gerent de la discoteca, Juan Carlos Vidal, ha explicat a À Punt que es va decidir a tancar el local “per responsabilitat” en el moment que una cambrera va comunicar que havia estat en contacte amb una persona contagiada. Confien a poder obrir la setmana que ve si la treballadora dona negatiu i asseguren que faran la prova PCR a la resta de treballadors per a tornar a obrir amb totes les garanties. Tanmateix, la plantilla ja s’ha fet els test ràpids i ningú han donat positiu.

També et pot interessar

stats