Tanquen fins dissabte zones comunes d'una urbanització a la platja del Puig per un brot de set contagis

L'Ajuntament assegura que la situació està controlada i que les persones infectades han tornat als municipis d'origen.

Imatge d'arxiu del complex Medicàlia
Imatge d'arxiu del complex Medicàlia / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal ha confirmat aquest dimarts un brot de Covid-19 al Puig de Santa Maria (Horta Nord) amb set persones contagiades. El focus, d'origen social, és un dels més nombrosos comunicats en l'últim balanç i s'ubica en una urbanització a prop de la platja, Medicàlia.

Segons explica l'Ajuntament, l'origen del brot és una xiqueta que va assistir a un aniversari en una urbanització veïna el passat 5 d'agost i es va contagiar. Immediatament, tota la família quedà confinada en la residència d'origen, en una altra localitat. Paral·lelament, dos germans d'edat avançada resultaren també contagiats, i se'ls va aïllar al municipi en què residien.

Tot i que en principi les persones contagiades no es troben en la urbanització afectada pel brot, s'han tancat per precaució les zones comunes, com ara la piscina, la pista de tenis i els parcs infantils, per a desinfectar-los totalment, i no s'obriran fins al dissabte.

L'alcaldessa del Puig de Santa Maria, Luisa Salvador, assegura que la situació està sota control, però demana a les urbanitzacions de la platja que no abaixen la guàrdia i que es denuncien a la policia les infraccions de les normes de distanciament.

També et pot interessar