Tanca un restaurant de València després de donar positiu en Covid-19 un cuiner

El treballador, asimptomàtic i en quarantena, es va fer una prova diagnòstica per una altra causa mèdica.

Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant
Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant / Pixabay.

Un restaurant de la zona de l'avinguda d'Aragó de València ha tancat temporalment les portes després que un dels seus treballadors haja donat positiu en Covid-19, segons ha explicat el mateix establiment en les xarxes socials.

El treballador, que és asimptomàtic i està en quarantena, va donar positiu dilluns quan va anar a fer-se una prova per una altra causa a un centre hospitalari. A l’espera de rebre els resultats de les proves a la resta de la plantilla, el local continuarà tancat fins a tindre la certesa que pot reobrir amb normalitat i seguretat.

El restaurant, tancat els dilluns per descans del personal, en va tindre coneixement dimarts a primera hora i es va posar en contacte amb la mútua i l’empresa de prevenció de riscos laborals. A més, ha informat de la situació els comensals que hi tenien una reserva.

"Quan vam decidir obrir fa uns dies, ho vam fer amb totes les mesures de seguretat i higiene requerides per l'administració i amb un estricte protocol d'actuació que ens ha permés atendre durant aquests dies amb total seguretat, així com actuar a temps perquè aquest cas aïllat no tinga més implicació", assenyala el comunicat de l'empresa.

També et pot interessar

stats