Tanca un hotel a Ares del Maestrat en detectar-se un brot amb tres positius

Una de les persones contagiades és un treballador de l’hotel i els altres dos, una parella de gent gran del poble.

Imatge de l’Hotel d’Ares.
Imatge de l’Hotel d’Ares. / @hotelares (Facebook)

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha confirmat tres nous casos positius de coronavirus detectats en aquest municipi de l’Alt Maestrat de poc menys de 200 habitants. Són un treballador de l’Hotel d’Ares i una parella de veïns d’edat avançada. Les tres persones han donat positiu en les proves PCR.

L’hotel on s’ha detectat el primer dels contagis ha decidit tancar indefinidament fins que es coneguen els resultats de les proves a què s’han sotmés ja tots els treballadors i treballadores de l’establiment, així com tota la gent que havia estat en contacte amb el personal de l’hotel.

L’Ajuntament ha emés un comunicat a través de les xarxes socials en què mostra el suport a les persones afectades i les seues famílies, i on fa una crida a la prudència i la responsabilitat individual i col·lectiva de tot el veïnat. Els demana que extremen les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, entre altres evitar aglomeracions i usar sempre la mascareta.

El consistori també fa una crida a la calma i recorda que les autoritats sanitàries estan treballant “rigorosament i amb els protocols establits per a fer front a la situació”.

També et pot interessar

stats