Superwoman, Batman i altres superherois reben la segona dosi a Mutxamel

La residència El Pilar, amb 0 casos des que va començar la pandèmia, celebra el Carnestoltes per a rebre la segona dosi.

Reben la segona dosi de la vacuna disfressats de superherois i superheroïnes | Font: 'Bona Vesprada'
10 de febrer 2021 - 08:27

A la residència de majors El Pilar, a Mutxamel (Alacantí) s'han disfressat de superherois i superheroïnes per a celebrar el Carnestoltes. Tenen dos coses per a celebrar: que aquest dimarts han rebut la segona dosi de la vacuna Pfizer i que des que va començar la pandèmia, ara fa ja 11 mesos, no han tingut cap cas de coronavirus. Nuria Laforga, directora del centre, ens conta que “enguany la temática l'han triada ells” i és molt encertada ja que “amb aquesta vacuna de hui, tenen més superpoders encara”. Hugo Ortega, tècnic d'Animació Sociocultural, és el responsable d'aquesta celebració: “Jo pose el cap i ells les mans i les ganes”.

Una de les poques residències lliure de Covid

El coronavirus comença a dona un respir a les residències d’ancians valencianes, on els positius s’han reduït més de la meitat en l’última setmana, segons l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents (Aerte). En aquesta residència de l'Alacantí, el coronavirus no ha passat de la porta. Eva, codirectora del centre, afirma que ha sigut “gràcies a l'esforç del personal i la prevenció”. Nuria, una de les 22 treballadores, ens conta que han estat “molts protocols, unitats de prevenció i molta col·laboració amb el personal que quan tenia qualsevol símptoma ho ha comunicat”. En definitiva, “molt bon treball” que ha permés que els 32 residents puguen hui estar de celebració.

En el magazín d'À Punt, Bona vesprada, hem estat en directe per tal de veure que com aquests residents es convertien en uns dels 16.834 usuaris i usuàries d’aquestes residències i 13.223 professionals que ja han sigut vacunades contra la Covid-19. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública espera que a principi de març s’haja finalitzat la vacunació tant a les residències de persones majors com a les de diversitat funcional.

També et pot interessar

stats