Suau repunt dels contagis de Covid-19 a Espanya, amb 154 nous casos

S’observa una estabilització en el nombre de pacients en l’UCI i els hospitalitzats.

Suau repunt dels contagis de Covid-19 a Espanya, amb 154 nous casos
Suau repunt dels contagis de Covid-19 a Espanya, amb 154 nous casos

Els contagis registrats a Espanya en les últimes 24 hores han pujat lleugerament, se situen en 154, el que suposa onze més dels que va comunicar ahir dijous el ministeri de Sanitat. Malgrat aquest increment, l’evolució setmanal de la pandèmia deixa millors dades, perquè es redueix la xifra de morts. En canvi, s’observa una estabilització en el nombre de pacients en l’UCI i els hospitalitzats en planta, que poc han variat respecte a les dades d’ahir.

Quant a les defuncions, en els últims set dies se n’han notificat 40, una dotzena menys de les comunicades ahir. De manera que, des que es va iniciar la pandèmia, han perdut la vida 28.315 persones, una xifra que ha actualitzat aquest divendres el Ministeri de Sanitat després de mantindre-la uns dies congelada mentre verificava la informació remesa per les comunitats autònomes.

Segons el balanç oficial del ministeri, al conjunt del país hi ha 245.575 casos de coronavirus identificats.

Quasi 125.000 hospitalitzacions durant la pandèmia

Quant a la xifra d’hospitalitzacions, en els últims set dies quasi un centenar de pacients, 97 concretament, l’han requerida, el que suposa 8 més dels comunicats ahir dijous. Des del començament de la pandèmia hi ha hagut 124.806 hospitalitzacions als centres sanitaris de tot el país.

Segons les últimes dades facilitades pel Ministeri de Sanitat, també s’ha reduït mínimament el nombre de pacients en les UCI espanyoles. En els últims set dies, 8 persones han requerit ingressar en aquestes unitats. La xifra d’ingressos en UCI al llarg de la crisi sanitària ha sigut de 11.633 persones.

També et pot interessar

stats