Solidaritat en temps de coronavirus

Dos educadors socials ajuden més de 40 famílies a través d’una iniciativa organitzada en xarxes socials.

Chighali Abdy i Johnny Valles
Chighali Abdy i Johnny Valles / À Punt NTC

Es diuen Chighali Abdy i Johnny Valles i són, respectivament de Mauritània i de l’Equador. Els dos són educadors socials i, davant la situació difícil que viuen moltes famílies en l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus, amb les dificultats de tindre les necessitats bàsiques cobertes, han encetat una campanya en xarxes per a ajudar-les.

“Aquesta iniciativa naix amb la intenció de donar suport a totes les famílies que es troben actualment en una situació de vulnerabilitat”, explica Valles en la secció de xarxes de Les notícies del matí. “L’objectiu final és arribar a totes aquelles persones que no tenen la necessitat bàsIca d’una alimentació coberta”, afegeix Chighali Abdy.

El seu compte en Instagram es diu @Aguante_social i en pocs dies han ajudat ja més de quaranta famílies. Es pot col·laborar de diferents maneres, com ara realitzant una aportació econòmica, per a fer compres per a aquestes famílies. També posen en contacte a persones amb altres que necessiten ajudes i que viuen prop perquè els facen la compra.

De moment han ajudat a més de quaranta famílies de diferents punt de València, com ara Orriols, Amistat o Malilla.

També et pot interessar

stats