Sis persones com a màxim a les seus festeres

És la nova mesura que anuncia Sanitat per a contindre l'avanç de la pandèmia.

Mesures higièniques a un casal de fogueres
Mesures higièniques a un casal de fogueres / À Punt NTC

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat aquesta vesprada que les seus festeres tradicionals de la Comunitat Valenciana podran acollir 6 persones. L'anunci ha tingut lloc en la roda de premsa conjunta amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, en què s'ha anunciat el confinament perimetral del nostre territori, així com noves mesures per a diversos municipis. Aquesta restricció d'aforament per a aquestes associacions serà efectiva fins al 9 de novembre i estarà sotmesa a possibles pròrroges, si fora necessari.

Aquesta decisió modifica les normes per a desenvolupar activitats i reunions de moviments veïnals, associacions festeres, culturals i altres associacions associatives, entre les quals hi ha les Falles, les Fogueres i les Gaiates. En aquestes normes per a contindre l'avanç de la pandèmia no es preveuen limitacions d'aforament específiques, però sí en el nombre de persones per taula (limitat a 6, amb distància de seguretat).

Mentre que estiga en vigència aquesta norma, les reunions que tinguen lloc en seus d'associacions festeres tradicionals a la Comunitat Valenciana tindran consideració de "reunions de caràcter social". Per això, d'acord amb l'actual nivell d'alerta per transmissió del virus, aquestes reunions, igual com la resta de reunions socials, es limitaran a sis persones.

També et pot interessar

stats